از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است. پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد. امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است. مصرف زیاد آن در گرم مزاجان منجر به التهاب فضای دهان، حلق و لوزه یا بروز بثورات دهانی، زخم آفت و یا زخم در سیستم گوارش در آنها شود.
۴ عدد مغز گردو را با ۲ قاشق چای خوری جو، ۱ قاشق چای خوری عسل، ۱ قاشق چای خوری خامه و ۴ قطره روغن زیتون در مخلوط کن بریزید. این نوع گردوی تازه از معده هم راحتتر عبور میکند و حتی در برخی منابع ذکر شده که باعث کاستن حرارت زیاد معده هم میشود. شما می توانید با مصرف گردوها و پنیر از سرطان جلوگیری کنید و این مورد یکی از مهمترین و اصلی ترین مزیت های آن می باشد. و خوب مخلوط کنید تا خمیر صافی به دست آید، آن را روی صورت خود بمالید و بگذارید بماند تا خشک شود سپس با آب گرم بشویید. مصرف این دو ماده غذایی به صورت ترکیبی به عنوان یک خوراکی با طبع گرم شناخته می شود که مزیت های بسیار زیادی دارد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد. امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. گردو نوعی آجیل درختی است که در کشورهای مختلف ازجمله، چین، امریکا، فرانسه و ایران کشت میشود. خوردن گردو با انجیر کوبیده در رفع یبوست افراد بسیار مؤثر است و در رفع فراموشی کمککننده است. خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری میکند و چربیهای مفید موجود در گردو،. مصرف گردو در مردان باعث افزایش کیفیت مایع منی شده و همچنین قدرت جنسی مردان را افزایش می دهد.
۲۱) کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه غذاییشان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است،. ۵) محافظت در برابر بیماریهای قلبی(بهعلت وجود ویتامین E در گردو، این ماده غذایی انسداد سرخرگها را تا ۷۰% کاهش میدهد)،. ۲۲) زنانی که در هفته ۲۸ گرم آجیل و بادام زمینی مصرف میکنند، ۲۵ درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم میکنند،. ۹) مفید در بیماریهای پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس(بهوجود آمدن لکههای قرمز رنگ در پوست)،. ۲۳) اگر میخواهید خواب آرامی داشته باشید برای شام، سالاد سبزیجات بههمراه گردو مصرف کنید.
۱۱) دارای آنتی اکسیدان(در بین آجیلها، آنتیاکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است)،. ۲۰) روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان میکند،.
درحالی که در رم، گردو میوه ای مقدس به شمار می آمد و غذای خدایان در نظر گرفته می شد، در نقطه دیگری از این جهان پهناور، مردم چین از همه بخش های گردو بهره های دارویی، آرایشی و بهداشتی می بردند و به عنوان مسکن، درمان یبوست، بهبود گردش خون، لطافت و نرمی پوست، رنگ مو و بسیاری موارد دیگر از آن استفاده می کردند. در این حالت، گرده افشانی و پذیرا شدن کلاله - یعنی ناحیه پذیرنده دانه گرده- همزمان رخ نمی دهد، به طوری که در برخی درختان،گل های نر پیش از شکوفه های ماده بالغ می شوند و در برخی دیگر، گرده ها یا عضو گل نر درخت، پس از رسیدن گل های ماده می ریزند.
• بررسی های پژوهشگران ایالت نیواورلئان آمریکا نشان داد، افزودن گردو به رژیم غذایی، آرایش، ظرفیت و عملکرد باکتری های روده را تغییر می دهد چنان که تعداد باکتری های پروبیوتیک یا باکتری های سودمند برای انسان، مانند لاکتوباسیلوس افزایش می یابد. . گل های ماده درخت گردو، شکوفه هایی سبز رنگ هستند که با شروع هر تابستان در جوانه برگ ها و در سرشاخه ها متولد می شوند درحالی که، سنبله های نر با رنگ سبز متمایل به زرد در امتداد شاخه های درخت و به صورت آویخته رشد می کنند.
عامل دگرآسیبی در گردو وجود یک ترکیب فنولی به نام ژوگلان4 یا (5- هیدروکسی-1و4- نفتاکینون) است که در بافت های زنده به شکل غیرسمی هیدروژوگلان در می آید و هنگامی که در برابر هوا قرار می گیرد به ماده ای سمی اکسید می شود. گردوها منابع غنی از فیبر، پروتئین، پاد اکسنده (آنتی اکسیدان ها)، ویتامین های B و E ، مواد معدنی شامل منگنز، مس، فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی و سلنیم، و چربی های سیر نشده مونو2 هستند. درخت گردو که از خانواده درختان زینتی به شمار می آید، عمری طولانی دارد و تا ارتفاع 5/30 متر رشد می کند، در چهارسالگی به بار می نشینند و میوه دهی آن دست کم تا چهل وپنج سال ادامه دارد.