برای تهیه سوپ هویج خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم. سوپ هویج یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید. پس از گذشت این زمان سوپ ما اماده سرو است، در صورتی که می خواهید سوپ را به صورت رستورانی سرو کنید بهتر است قبل از سرو آنرا پوره کنید. در این مرحله ۵ دقیقه هویج را تفت می دهیم، سپس آرد را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه هم آرد را تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود.
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را ملایمتر می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد پسند خود را اضافه می کنیم. در ادامه نعناع را به همراه شاخه اش به قابلمه اضافه می کنیم و ۱ دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم. حالا آب مرغ را اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا سریعتر به جوش بیاید. در این مرحله ۳۰ دقیقه به سوپ زمان می دهیم تا تمام مواد آن به طور کامل بپزند.
در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیر? سبز، گشنیز و فلفل قرمز نرم شود، مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند دقیقه دیگر پخش شود. بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند، مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید، سوپ را به تابه بازگردانید و روی حرارت کم گرم کنید. سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که پیازها شروع به نرم شدن کنند، هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید.
در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید، در اینجا سوپ کاملا غلیظ است و فقط حدود نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه شده است. گل کلم را به انداز? تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید، کمی از عصار? سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید. باید آب روی سبزیجات را تا حدود یک سانتی متر بالاتر بپوشاند؛ همیشه می توانید وقتی سوپ مخلوط شد، آن را رقیق سازید. در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیر? سبز، گشنیز و فلفل قرمز نرم شود، مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند دقیقه دیگر پخش شود.
بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند، مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید، سوپ را به تابه بازگردانید و روی حرارت کم گرم کنید. سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که پیازها شروع به نرم شدن کنند، هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید. در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید، در اینجا سوپ کاملا غلیظ است و فقط حدود نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه شده است. گل کلم را به انداز? تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید، کمی از عصار? سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید.
گل کلم نصف یک عدد هویج 2 عدد پیاز 1 عدد روغن زیتون یک قاشق چایخوری زیره سبز یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چای خوری گشنیز یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز (یا پاپریکا) کمی عصاره سبزیجات یک قرص گارام ماسلا یک قاشق غذا خوری نمک و فلفل در صورت نیاز آب جوشیده. مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند دقیقه دیگر پخش شود. باید آب روی سبزیجات را تا حدود یک سانتی متر بالاتر بپوشاند؛ همیشه می توانید وقتی سوپ مخلوط شد، آن را رقیق سازید. سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که پیازها شروع به نرم شدن کنند.
در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیر? سبز، گشنیز و فلفل قرمز نرم شود. مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید. بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند. در اینجا سوپ کاملا غلیظ است و فقط حدود نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه شده است. در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید. کمی از عصار? سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید. هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید. گل کلم را به انداز? تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید.
سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و شناخته شده در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو قرمز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید. در این مرحله گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در این مرحله جو نیم پز شده را به همراه ۲ لیوان آب جوش، عصاره مرغ و مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد با حرارت ملایم بپزند. در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم.
در همین حین هویج را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. برای تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه ابتدا جو پوست کنده را از شب قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد. پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا طعم و بوی زهم مرغ به طور کامل گرفته شود. در این مرحله جو را پس از اینکه به خوبی خیس خورد، می شوییم، سپس به همراه ۴ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در نهایت آب لیمو ترش را اضافه کرده، سپس سوپ را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه لیمو ترش تازه سرو می کنیم.
در همین حین یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. توجه داشته باشید در هنگام پخت سوپ باید هر چند لحظه یک بار آنرا مخلوط کنیم تا سوپ ته نگیرد. برای اینکه نفخ جو به طور کامل گرفته شود، بهتر است آب درون کاسه را چند بار تعویض کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جو نیمپز شده و کمی لعاب بیندازد. در ادامه گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا شفاف شود.
یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت گرم کنید و زیره و فلفل را به صورت خشک به مدت یک دقیقه درون آن تفت دهید یا می توانید تفت دادن را تا زمانی ادامه دهید که شروع به حرکت در ماهی تابه کنند و عطر خود را پخش کنند. درست کردن این سوپ زمان زیادی نیز لازم ندارد و می توانید آن را در کمتر از نیم ساعت آماده کنید، همچنین می توانید از زودپز نیز برای پختش بهره ببرید. برای طعم گرفتن به سوپ چاشنی بزنید زیره ای که کنار گذاشتید را روی غذا بریزید و به همراه ماست و مقداری نان سرو کنید. محتویات ماهی تابه را داخل مخلوط کن بریزید تا نرم شوند ( البته می توانید هم مخلوطشان نکنید ). این سوپ خوش طعم سرشار از آهن است که استفاده اش مخصوصا برای خانم ها بسیار توصیه می شود.
روغن، هویج، عدس، آب سبزیجات و شیر به ماهی تابه اضافه کنید و به جوش بیاوریدش. اجازه دهید به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که عدس ها متورم و نرم شوند بجوشد. نیمی از بذرها را با یک قاشق غذا خوری بیرون بیاورید و کنار بگذارید. اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این سوپ است.
مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند دقیقه دیگر پخش شود. باید آب روی سبزیجات را تا حدود یک سانتی متر بالاتر بپوشاند – همیشه می توانید وقتی سوپ مخلوط شد، آن را رقیق سازید. سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که پیازها شروع به نرم شدن کنند. در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیرۀ سبز، گشنیز و فلفل قرمز نرم شود. مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید. بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند.
در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید. کمی از عصارۀ سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید. هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید. گل کلم را به اندازۀ تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید. نصف سر یک گل کلم 2 عدد هویج 1 عدد پیاز 1 قاشق چای خوری پر روغن زیتون 1 قاشق چی خوری زیرۀ سبز نصف قاشق چای خوری پودر سیر یک چهارم قاشق چای خوری گشنیز کمی فلفل قرمز (یا پاپریکا) 1 قرص عصارۀ سبزیجات 1 قاشق غذا خوری گارام ماسلا نمک و فلفل در صورت نیاز آب جوشیده. سوپ هویج و گل کلم تند غذایی لذیذ و مقوی برای گیاهخواران و افراد وگان.