ژلاتین را در ظرفی مقاوم به گرما با آب سرد بخیسانید تا نرم شود و سپس به روش بن ماری روی حرارت بخار حل کنید. آب انار و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود روی حرارت ملایم قرار دهید. برای تهیه ژله با طعم میوه های دیگر میتوانید به جای آب انار ، از آب میوه مورد نظر استفاده کنید. در این پست از هفت گنج، طرز تهیه ژله انار با پودر ژلاتین را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید برای یک دقیقه بماند و به یک حالت خامهای شود. ژلاتین را به شربت انار اضافه کرده و مخلوط کنید( باید مرتباً هم بزنید تا نسوزد). پودر ژلاتین ………………………… 3 قاشق غذاخوری.
آب سرد …………………………… یک چهارم پیمانه. آب انار ……………………………… 3 پیمانه. به همین سادگی شما میتوانید یک ژله سالم و طبیعی تهیه کنید …. ژله ها را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد. با این مقادیر حدودا 3 ظرف یا قالب یک نفره ژله خواهید داشت.
– معمولا در تهیه ژله ها از یک لیوان آب جوش و بک لیوان آب سرد استفاده میشه ولی با نصف لیوان آب سرد، هم ژله زودتر میبنده هم سفت تر میشه چون بعد باید لیمو ها را نصف کنید بهتره ژله سفت تر باشه. برای دست کردن ژله ، پودر ژله رو توی یک کاسه بریزید یک فنجان آب جوش روی اون بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل بشه و بعد آب یخ رو اضافه کنید و باز هم، هم بزنید تا یکدست بمونه. آب و تفاله ی لیمو رو دور نندازید یا اون ها رو برای دستور تهیه هایی که آب لیمو لازم دارند نگه دارید یا اینکه با اونها یک لیموناد خوشمزه درست کنید. بعضی از ژله های با روش متفاوتی درست میشن پس قبل از شروع این مرحله دستورالعمل روی جعبه ی ژله رو با دقت بخونید و طبق اون ژله رو اماده کنید.
لیموی تازه ( من برای 3 نفر از 4 تا لیمو استفاده کردم شما میتونید دوبرابر یا سه برابر استفاده کنید). ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. مرحله 3 – ژله رو توی قالب ها بریزید ژله آماده شده رو بردارید و توی پوسته های لیمو بریزید. پوست لیموهای نصف شده رو کنار هم و داخل یک طرف لبه دار قرار بدید که ثابت بمونند. چون میخوایم باز هم پوسته های لیمو رو نصف کنیم ژله باید کاملا سفت شده باشه. یک پاکت ژله ی قرمز رنگ (توت فرنگی یا اگه هندوانه باشه که خیلی بهتر ). مقداری دانه کنجد سیاه بو داده که مثل دونه های هندوانه به نظر برسه.
مقداری دانه ی کنجد سیاه بوداده رو روی هر کدوم از پوسته ها بپاشید. – می تونین دانه های کنجد را بعد از بسته شدن ژله روب اون بریزین. لیموهای نصف شده رو از وسط دوباره نصف کنید و روی طرف بچینید.
برای تهیه لایه کرم خامه ای ابتدا شیر و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به ان اضافه کنید ؛ ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از اینکه نرم شد به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید ( شیر باید ولرم باشد تا نبرد ). کرم خامه ای را روی ژله انار که بسته شده است بریزید و قالب را مجدد داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس ژله سبز را آماده کنید ( 1 بسته پودر ژله را با با 1 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید ) و روی باقی لایه ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود.
پس از اینکه ژله بسته شد 1 لیوان باقی مانده دانه های انار را روی ژله بریزید و پخش کنید سپس بسته دوم ژله انار را آماده کنید ( 1 بسته پودر ژله انار را با با 1 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید ) و روی لایه قبلی بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. طرز تهیه : ابتدا 1 لیوان دانه انار را داخل قالب بریزید و پخش کنید ، 1 بسته پودر ژله انار را با با 1 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی دانه های انار بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از آماده شدن قالب ژله را کمی داخل آب داغ قرار دهید و پس از اینکه از قالب جدا شد در داخل ظرف برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید.
حالا داخل ظرف قالبی را که انتخاب کرده ایم و آماده داریم را با چند قطره روغن مایع چرب می کنیم و کنار می گذاریم در اینجا دو عدد اناری را که قبلا کنار گذاشته ایم را دون کرده و به اندازه ی یک لیوان پر از انار ها را داخل قالبی ک چرب کردیم و آماده داریم می ریزیم حالا باید ترکیب ژله انار و آب جوشی را که قبلا آماده کرده ایم و کنار گذاشته ایم را با ملاقه داخل قالب روی انار های دون شده بریزیم به صورتی که ژله انار کل انار های داخل قالب را خوب کاور کند پس به همین اندازه کفایت می کنیم و مقداری از آن را نگه میداریم حالا قالب را درون یخچال قرار میدیم تا خوب موادمون ببندد و سفت بشود بعد ژله را از یخچال بیرون آورده و بقیه ی ژله ی انار را به آن اضافه می کنیم و باز هم آن را درون یخچال قرار می دهیم تا بقیه ی آن هم به خوبی ببندد و سفت بشود.
در این مرحله کیوی هایی را که آماده داریم پوست کنده و هر سه تا کیوی را رنده می کنیم و داخل یک ماهیتابه که آماده کرده ایم می ریزیم و به مقدار لازم یا 1/4 لیوان شکر به آن اضافه می کنیم و ماهیتابه را روی شعله گاز قرار می دهیم و شعله را روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا موادمون یک جوش ریز بخورد و چند ثانیه بعد از اینکه مواد به جوش آمد آن را از گاز و شعله جدا می کنیم و ترکیب آب جوش و ژله لیمویی را که قبلا گذاشتیم خنک شود را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوطشون می کنیم باز آن را کناری میگذاریم تا خوب خنک شود. خب برای تهیه ی ترکیب ژله انار و کرم ژله کیوی وسیله هایی که لازم داریم را تهیه می کنیم و برای اولین مرحله باید یک بسته ژله انار را که قبلا آماده کرده ایم را درون یک ظرف ریخته و به مقدار یک لیوان و نصف لیوان آب جوش داخل ظرف می ریزیم و خوب هم می زنیم تا پودر و مواد ژلاتینی ژله به خوبی با آب قاطی بشود پس برای این کار می توانیم آب و پودر ژله را که قاطی کرده ایم را روی بخار کتری بگذاریم و هم بزنیم تا به خوبی با هم قاطی بشوند حالا باید این ظرف را کنار بگذاریم تا ترکیب ما خنک شود.
ژله انار ژله انار دستور تهیه ژله انار شب یلدا ژله انار با بستنی ژله انار مخصوص شب یلدا ژله انار با کرم شانتی ژله انار و آلوورا یکی از بهترین گزینه های برای دسر ، ژله است که می توانید برای مراسم های مختلف و میهمانی هایتان آن را درست کنید البته در بخش آموزش آشپزی همراه سرآشپز ما باشید. حالا باید مخلوط انار و ژله آلووئه ورا را که درون یخچال گذاشته بودید بیرون بیاورید و مخلوط پودر ژله انار و آب انار را به مخلوط انار و ژله آلووئه ورا اضافه نمایید و بعد از آن قالب ژله را مجدد درون یخچال بگذارید تا به خوبی ببندد. بعد از انجام این کار باید بادکنک را درون یخچال بگذارید تا ژله تان به خوبی ببندد و در مرحله بعد و زمانی که از بسته شدن ژله تان مطمئن شدید ، ژله انار را از یخچال در بیاورید و به وسیله چاقو بادکنک را ببرید.
یک عدد کاسه در سایز بزرگ را انتخاب کنید و آن را آماده کنید در مرحله بعد یک پیمانه آب انار را درون آن بریزید و سپس یک کتری را آب کرده و روی اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب آن به جوش آید. این نکته را هم لازم است بدانید ، برای زمانی که می خواهید ژله را برگردانید مشکلی نداشته باشید و اینکار به راحتی صورت پذیرد باید قالب را خیس کنید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فریزر بگذارید. بعد از اینکه محلول آماده شد ، قالب تان را آماده نمایید (بهتر است قالب آلومینیومی باشد ) سپس باید مواد ژله را درون قالب بریزید و بعد از آن انار های دانه شده را به آن اضافه نمایید. نکته دیگری که لازم است به خاطر بسپارید این است که به هیچ عنوان پودر ژلاتین و آب انار را همزمان با یکدیگر مخلوط نکنید زیرا در این روش پودر ژلاتین به صورت گلوله گلوله در می آید.
سپس باید پودر ژله انار را بردارید و درون یک لیوان آب جوش بریزید و آن را حل کنید و در مرحله باید بعد یک لیوان آب انار به پودر ژله انار تان که به خوبی حل شده اضافه نمایید. بعد از این که مرحله حل شدن پودر ژلاتین در آب انار پایان یافت و به خوبی حل شد باید ظرف را از روی کتری بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا آرام آرام از حرارت آن کاسته شود. در مرحله بعد باید ژله انار را درون آب جوش بریزید و به خوبی حل کنید و بعد از اینکه سرد شد ، ژله را نیز درون بادکنک بریزید و به وسیله نخ در بادکنک را به خوبی ببنندید. حالا می بایست ژله را برداشته و درون یخچال قرار دهید و اجازه دهید نیم بند شود و بعد از آن ژله تان که نیم بند شد را دانه های انار به خوبی مخلوط نمایید.
در مرحله بعدی بسته دوم ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایه ژله یکدست و شفاف شود سپس روی مخلوط ژله و انار بریزید ، قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ژله کامل بسته شود ، برای جدا کردن ژله قالب را چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید تا ژله خودش رار ها کند سپس در ظرف برگردانید و با دانه های انار ، خامه یا بستنی تزیین و سرو کنید. 1 بسته پودر ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایع ژله یکدست و شفاف شود سپس داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد سپس قالب را از یخچال خارج کنید و دانه های انار را روی ژله بریزید. نکته ها : دلیل استفاده از اب کمتر برای تهیه ژله این است که ژله بافت منسجم تری داشته باشد ، بدلیل اینکه دانه های انار ته نشین نشوند باید ژله را در 2 مرحله داخل قالب بریزید.
البته اگر به دنبال دسر مخصوصی برای شب یلدا هستید گزینه های زیادی دارید مثلا میتوانید با اضافه کردن یک لایه پاناکوتا، دسر پاناکوتا و انار داشته باشید. اگر دوست دارید دانه های انار در ژله به صورت پراکنده معلق باشند، دانه های انار را از ابتدا به مایع ژله اضافه کنید و هر نیم ساعت یک بار ژله را هم بزنید. در اینجا با دو روش آشنا میشوید که میتوانید با استفاده از آنها ژله اناری خوش طعم و زیبا داشته باشید که به ویژه در مهمانی های شب یلدا عالی خواهد بود. در روش اول با استفاده از آب کمتر و تهیه ژله در دو مرحله هم ژله انار شما غلیظ و خوش طعم میشود و هم دانه های انار به صورت معلق وسط دسر قرار میگیرند.
اول از همه آب انار را آماده کنید یا آب انار 100% طبیعی دلخواه خود را خریداری کنید و یک پیمانه از آن را برای تهیه ژله کنار بگذارید. در روش دوم علاوه بر پودر ژله انار از آب انار طبیعی هم در تهیه دسر استفاده میشود که باعث میشود طعم ژله بسیار خوشمزه تر شود. خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. در این مرحله هر مقدار که مایل هستید شکر بریزید و هم بزنید (میتوانید اصلاً شکر استفاده نکنید). وقتی آب انار جوش آمد آن را روی آب انار سرد و ژلاتین بریزید و هم بزنید تا مایع یکدست شود. پودر ژله انار معمولاً در فروشگاه های مواد غذایی پیدا میشود و تهیه آن هم بسیار ساده است.