در ادامه اسفناج پوره شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس به قابلمه حاوی جو پرک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ شود. سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی ایرانی است که برای تقویت بدن بسیار مفید است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم سپس خامه را به سوپ اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با سوپ یکدست شود.
برای تهیه سوپ اسفناج مجلسی ابتدا اسفناج ها را پس از شستشو، داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم خودشان آب بیندازند و بپزند. پس از اینکه آب موجود در قابلمه اسفناج به طور کامل تبخیر شد، اسفناج را با مخلوط کن یا میکسر پوره می کنیم و کنار می گذاریم. جو پرک را به قابلمه حاوی آب گوشت اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تست سرو می کنیم. در همین حین آب مرغ یا گوشت را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
سوپ اسفناج از سوپ های کمتر شناخته شده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ اسفناج در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید. در این مرحله پس از گذشت ۵ دقیقه اسفناج را از روی حرارت بر می داریم، سپس تکه های یخ را روی اسفناج ها قرار می دهیم تا رنگ شان تغییر نکند. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس سیر را به همراه قارچ درون قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم. حالا پس از گذشت ۱۰ دقیقه اسفناج ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون غذاساز می ریزیم و یا با گوشتکوب برقی اسفناج را پوره می کنیم.
در ادامه پس از گذشت این زمان پوره اسفناج را به همراه نمک و شیر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود. در ادامه اسفناج را درون تابه اضافه می کنیم، سپس بلافاصله حرارت را کم می کنیم و اسفناج را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم. برای تهیه سوپ اسفناج خوشمزه ابتدای کار اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در نهایت مقداری خامه درون کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم خامه گرم شود.
در این مرحله فلفل سیاه را به قارچ اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شده و قارچ به طور کامل بپزد. در این مرحله اجازه می دهیم سوپ اسفناج به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا به طور کامل جا بیوفتد. پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم، سپس سوپ اسفناج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه آب قلم را به همراه جو پرک درون قابلمه حاوی قارچ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا اجازه می دهیم جو پرک به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا بپزد و کمی لعاب بدهد. در ادامه پیاز رنده شده را درون کره می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز طلایی و کاراملی شود. توجه داشته باشید برای جلوگیری از تغییر رنگ اسفناج، زمان پخت آن بیش از ۵ دقیقه نشود.
در طرز تهیه سوپ اسفناج بهتر است که در انتخاب اسفناج ها به اندازه کافی دقت داشته باشید تا اسفناج هایی تازه با برگ های سبز و سالم را انتخاب نمایید و از خریدن اسفناج های زرد و پلاسیده خودداری کنید تا طعم سوپ شما خاص و خوشمزه شود. سوپ جو و سوپ اسفناج و سوپ تره فرنگی از جمله سوپ های بسیار خوشمزه و خوش طعمی می باشند که شما همراهان عزیز و گرامی می توانید با پختن آن ها در مجالس و مهمانی های خود لحظاتی خوب و شاد را در کنار افرادی که دوستشان دارید سپری کنید. در پایان کار نیز مخلوط بدست آمده شیر و آرد را به آن اضافه می نماییم و شروع به هم زدن می کنیم سپس روی آن را با خامه و یا همان برگ های اسفناج تزئین می نماییم.
در نهایت درون کاسه ای آرد ذرت یا نشاسته را با آب مخلوط کنید و آن را به مواد سوپ اضافه نمایید و به مدت چهار دقیقه به صورت مرتب سوپ را هم بزنید. پس از اینکه اسفناج پخته شد آن را داخل آبکش قرار می دهیم برای اینکه آب اسفناج کامل گرفته شود با دست و یا به کمک قاشق آن را کمی فشار می دهیم. پس از اینکه اسفناج ها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن، اسفناج ها را آبکش نمایید و شیر را کنار بگذارید. سوپ ها از جمله مقوی ترین غذاها می باشند که در درمان بسیاری از بیماری ها همچون سرماخوردگی و آنفولانزا می تواند بسیار موثر باشد. در مرحله بعد، قارچ های که از قبل شستشو داده و به صورت نازک برش زده اید را به همراه سیر رنده شده در داخل کمی روغن تفت بدهید.
در صورت تمایل برای آشنایی بیشتر با دستور پخت انواع سوپ های دیگر می توانید به بخش انواع آش و سوپ مراجعه نمایید. سوپ اسفناج نیز به دلیل مواد مغذی به کار رفته در تهیه آن می تواند وعده غذای مناسب برای افراد بیمار به شمار آید. سپس آرد را درون ماهی تابه ای می ریزیم و آن را تا جایی تفت می دهیم که بوی نامطبوع و طعم خام آن از بین رود. برای پخت سوپ اسفناج ابتدا اسفناج را با نصف پیمانه آب روی حرارت گاز قرار می دهیم تا شروع به پختن نماید. در ابتدا برای تهیه سوپ باید اسفناج ها را بعد از پاک کردن و شستن، آب کشی نمایید تا آب اضافی آن خارج شود. کره را روی حرارت قرار می دهیم تا شروع به ذوب شدن کند و سپس اسفناج را به آن اضافه کرده تا خوب سرخ شود.
مهمونی دارید و میخواین یه سوپ شیک و مجلسی جلوی مهمونا بذارین؟ یا این که سرما خوردین و از سوپ شلغم و سوپ مرغ خسته شدید. – آب مرغ رو میتونید وقتی دارید خورش مرغ یا غذاهای مشابه درست میکنید جدا کنید و برای استفاده در سوپ فریز کنید. – برای تهیه سوپ اسفناج و برنج کافیه مقداری برنج پخته شده که از قبل داخل یخچال دارید به مواد سوپ اضافه کنید. (در صورت تمایل به تهیه سوپ اسفناج و هویج میتوانید در این مرحله یکی دو عدد هویج رنده شده هم اضافه کنید). خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. من برای سوپ هایی مثل سوپ اسفناج که میکس شده و یکدست هستن ترجیح میدم از گوشتکوب برقی استفاده کنم.
لیست مواد اولیه خیلی ساده هستن: کره، پیاز، سیب زمینی، آب مرغ، شیر و البته کللللی اسفناج تازه. – برای بهترین سوپ اسفناج و سیب زمینی بهتره از سیب زمینی های طلایی رنگ استفاده کنید. سوپ میکس شده را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه با نان کروتان یا مواد دیگر تزیین کنید. سوپ اسفناج تازه حالت غلیظ و خامه ای داره اما هیچ خامه ای در تهیه ش استفاده نمیشه. این طوری بدون این که مواد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید میتونید سوپ رو میکس کنید. در صورتی که میخواهید از مخلوط کن استفاده کنید کمی صبر کنید تا سوپ قدری خنک شود. – برای تزیین سوپ میتونید از ماست، خامه و مغزهایی مثل گردو استفاده کنید.
این برگ های سبز و قشنگ سرشار از ویتامین C، A، K، منیزیم، آهن و منگنز هستن. شعله را کم کنید و حدود 10 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 20 دقیقه با در باز به پخت ادامه دهید تا سبزیجات خیلی خیلی نرم شوند. برگ های اسفناج بزرگ معمولاً سفت هستن و طعمشون ممکنه کمی به تلخی بزنه. – اگر آب مرغ ندارید میتونید از عصاره های آماده هم استفاده کنید. سراغ گوشتکوب برقی بروید و سوپ را به خوبی میکس کنید تا یکدست شود. – دوستان گیاهخوار فقط کافیه آب مرغ رو با آب سبزیجات عوض کنن. شایدم دندونتون درد میکنه؟ سوپ اسفناج راه حل همه مشکلات شماست. در ضمن چنان رنگ سبز خوشگلی داره که همه با یک نگاه شیفته ش میشن.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. اسفناج های خرد شده را در این مرحله به مواد اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا اسفناج کاملا رنگش تغییر کند،سپس زیر شعله را خاموش میکنیم و(اگر تمایل دارید سوپ پوره ای داشته باشید در اینجا همه مواد رو در یک میکسر بریزید تا خوب مواد یک دست و پوره شود)مقداری کمی از سوپ ( حدود ۲ ملاقه ) را در کاسه ای میریزیم و خامه را کم کم به آن می افزاییم و هم میزنیم سپس به کل سوپ اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود و در ظرف مورد نظر سوپ را میریزیم. قابلمه ای را روی شعله قرار میدهیم و کره را داخل آن می اندازیم و صب میکنیم تا کره کاملا آب شود سپس سیب زمینی،کرفس،پیازچه و تره فرنگی را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی رنگشون تغییر کنه،بعد آب مرغ را داخل قابلمه میریزیم و در آن را میگذاریم و زیر شعله را ملایم میکنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه مواد آب بیندازد و سیب زمینی ها نرم و پخته شوند.
ابتدا اسفناج ، کرفس ، پیازچه و تره فرنگی را به خوبی میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود ، سپس روی تخته آشپزخانه اسفناج ها را به صورت ریز خرد می کنیم و یا داخل خردکن بریزید تا خوب خرد شود و بعد پیازچه ها و تره و کرفس را خوب ریز خرد میکنیم. برای درست کردن انواع سوپ مجلسی و ساده خیلی خوشمزه برای وعده صبحانه و ناهار و شام و همچین سوپ برای درمان سرماخوردگی به انواع حبوبات و سبزیجات نیاز داریم و اضافه کردن یا نکردن انواع گوشت یا آب یا استاک گوشت هم اختیاری است. کم کم به روز های سرد سال نزدیک می شویم و تقویت سیستم ایمنی بدن برای برای مقابله به بیماری های عفونی دستگاه تنفسی از سرماخوردگی و آنفولانزا گرفته و حالا ویروس بیماری کرونا کووید ۱۹ از اوجب واجبات است.
در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس مقوی و خوشمزه که یک سوپ اسفناج مجلسی خامه ای است را در این مقاله بخوانید. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا ۵ دقیقه بپزد. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید. سیب زمینی را پوست میگیریم و میشوییم و ریز روی تخته خرد میکنیم. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند.